Nova poslovnica u Banja Luci, naselje Dragočaj

Nova poslovnica u Banja Luci, naselje Dragočaj

15. 03. 2022.

Nova poslovnica Naše Banke u Banja Luci, naselje Draočaj, osim modernim dizajnom i savremenim uređenjem, u potpunosti je prilagođena klijentima i njihovim potrebama. Naš cilj je unapređenje odnosa klijenata i banke uz još bolji kvalitet usluga koje pružamo. U poslovnici koja se nalazi u Dragočaju u zgradi GBT-a, klijente će dočekati prijatno i profesionalno osoblje koje će učiniti sve da uspješno rješavaju sve svoje finansijske potrebe i da partnerstvo sa Našom Bankom bude vezano za obostrano zadovoljstvo i uspijeh.

Radno vrijeme Naše Banke u Dragočaju je svakog radnog dana od 08 do 16 h. Takođe, građanima Dragočaja, skakog dana, 24 h na raspolaganju je i bankomat Naše Banke koji je u sklopu naše poslovnice.Naše
poslovnice

Naša Banka posjeduje mrežu od 30 poslovnica. Svojim poslovanjem pokriva gotovo cijelo područje Republike Srpske, od Banjaluke do Istočnog Sarajeva. Naš cilj je konstantno proširenje poslovnog sistema, u funkciji što boljeg kvaliteta naših usluga i što veće dostupnosti klijentima.
Pronađite Vama najbližu poslovnicu.