Otvorena nova Ekspozitura Starčevica

Otvorena nova Ekspozitura Starčevica

04. 03. 2024.

Nova poslovnica u Banjaluci, naselje Starčevica

ŠIRIMO MREŽU POSLOVNICA!

Naša Banka a.d. Banja Luka, otvorila je vrata još jedne savremeno opremljene poslovnice u Banjoj Luci, koja se nalazi u naselju Starčevica na adresi Bulevar vojvode Stepe Stepanovića 89 (u neposrednoj blizini studentskog centra). U prostorijama novootvorene poslovnice klijenti (fizička i pravna lica) će svoje finansijske poslove moći obavljati radnim danima od 08:00 do 16:00 časova. U sklopu poslovnice nalazi se i bankomat, dostupan 24/7.

“Otvaranje još jedne poslovnice u Banjoj Luci rezultat je pažljivog osluškivanja potreba tržišta, kao i želja i potreba naših sadašnjih ali i budućih klijenata, za sveobuhvatnim uslugama i mogućnošću da na jednom mjestu dobiju sve neophodne bankarske usluge. Naša Banka a.d. Banja Luka intenzivno i kontinuirano radi na razvijanju proizvoda i usluga koji će olakšati svakodnevnicu klijenata, te nastavlja realizaciju planova o širenju mreže poslovnica i bankomata, sa ciljem osiguranja kvalitetne i profesionalne usluge za fizička i pravna lica” , rekao je član Uprave, mr Novak Popić.

Naša Banka a.d. Banja Luka www.nasa-banka.com kao članica jedne od vodećih poslovnih grupacija iz Srbije (Galens Invest) sa ciljem pružanja što kvalitetnije usluge klijentima sprovela je ribrending svojih poslovnica, pokrenula nove i tehnološki unapređene digitalne kanale plaćanja, te kontinuirano radi na širenju poslovne mreže i bankomata.



Naše
poslovnice

Naša Banka posjeduje mrežu od 30 poslovnica. Svojim poslovanjem pokriva gotovo cijelo područje Republike Srpske, od Banjaluke do Istočnog Sarajeva. Naš cilj je konstantno proširenje poslovnog sistema, u funkciji što boljeg kvaliteta naših usluga i što veće dostupnosti klijentima.
Pronađite Vama najbližu poslovnicu.