Nova poslovnica u Banja Luci, naselje Lazarevo

Nova poslovnica u Banja Luci, naselje Lazarevo

12. 09. 2023.

ŠIRIMO MREŽU POSLOVNICA!

Naša Banka a.d. Banja Luka, danas, 11. septembra otvorila je vrata još jedne nove poslovnice u banjalučkom naselju Lazarevo, u ulici Knjaza Miloša 10a (Hotel IN), i koja će građanima biti na usluzi radnim danima od 08:00 do 16:00 h. Pažljivo osluškivanje potreba tržišta, sadašnjih i budućih klijenata rezultiralo je širenjem naše poslovne mreže. Klijentima, fizičkim i pravnim licima, će u moderno opremljenom prostoru, projektovanom prema savremenim bankarskim standardima, biti omogućeno korištenje usluga platnog prometa, kreditiranja, štednje, platnih kartica, online servisa kao i ostalih usluga koje pruža Naša Banka. Takođe, u sklopu poslovnice na usluzi je i bankomat, 24/7.

Klijente će u novoj poslovnici dočekati prijatno i profesionalno osoblje, jer naš cilj je da pored usluge brzog, jednostavnog i jasnog bankarstva, osjete i prijateljsku dobrodošlicu u prijatnom ambijentu.

Naša Banka a.d. Banja Luka www.nasa-banka.com kao članica jedne od vodećih poslovnih grupacija iz Srbije (Galens Invest) sa ciljem pružanja što kvalitetnije usluge klijentima sprovela je ribrending svojih poslovnica, pokrenula nove i tehnološki unapređene digitalne kanale plaćanja, te kontinuirano radi na širenju poslovne i mreže bankomata.Naše
poslovnice

Naša Banka posjeduje mrežu od 30 poslovnica. Svojim poslovanjem pokriva gotovo cijelo područje Republike Srpske, od Banjaluke do Istočnog Sarajeva. Naš cilj je konstantno proširenje poslovnog sistema, u funkciji što boljeg kvaliteta naših usluga i što veće dostupnosti klijentima.
Pronađite Vama najbližu poslovnicu.