Nova poslovnica u Banja Luci, naselje Lazarevo

Nova poslovnica u Banja Luci, naselje Lazarevo

12. 09. 2023.

ŠIRIMO MREŽU POSLOVNICA!

Naša Banka a.d. Banja Luka, danas, 11. septembra otvorila je vrata još jedne nove poslovnice u banjalučkom naselju Lazarevo, u ulici Knjaza Miloša 10a (Hotel IN), i koja će građanima biti na usluzi radnim danima od 08:00 do 16:00 h. Pažljivo osluškivanje potreba tržišta, sadašnjih i budućih klijenata rezultiralo je širenjem naše poslovne mreže. Klijentima, fizičkim i pravnim licima, će u moderno opremljenom prostoru, projektovanom prema savremenim bankarskim standardima, biti omogućeno korištenje usluga platnog prometa, kreditiranja, štednje, platnih kartica, online servisa kao i ostalih usluga koje pruža Naša Banka. Takođe, u sklopu poslovnice na usluzi je i bankomat, 24/7.

Klijente će u novoj poslovnici dočekati prijatno i profesionalno osoblje, jer naš cilj je da pored usluge brzog, jednostavnog i jasnog bankarstva, osjete i prijateljsku dobrodošlicu u prijatnom ambijentu.

Naša Banka a.d. Banja Luka www.nasa-banka.com kao članica jedne od vodećih poslovnih grupacija iz Srbije (Galens Invest) sa ciljem pružanja što kvalitetnije usluge klijentima sprovela je ribrending svojih poslovnica, pokrenula nove i tehnološki unapređene digitalne kanale plaćanja, te kontinuirano radi na širenju poslovne i mreže bankomata.



Naše
poslovnice

Naša Banka posjeduje mrežu od 30 poslovnica. Svojim poslovanjem pokriva gotovo cijelo područje Republike Srpske, od Banjaluke do Istočnog Sarajeva. Naš cilj je konstantno proširenje poslovnog sistema, u funkciji što boljeg kvaliteta naših usluga i što veće dostupnosti klijentima.
Pronađite Vama najbližu poslovnicu.