Nova poslovnica Naše Banke u Trnu, Opština Laktaši

Nova poslovnica Naše Banke u Trnu, Opština Laktaši

22. 05. 2024.

ŠIRIMO MREŽU NAŠIH POSLOVNICA!

Naša Banka a.d. Banja Luka otvorila je vrata nove poslovnice u Opštini Laktaši, u Trnu na adresi Cara Dušana 110, (u neposrednoj blizini TC Tropic). Klijentima (fizičkim i pravnim licima) u novootvorenoj poslovnici biće omogućeno pružanje finansijskih poslova radnim danima od 08:00 do 16:00 časova. Pored navedenog, na raspolaganju je i bankomat 24/7.

“Pažljivo osluškujući i uvažavajući potrebe sve većeg broja klijenata, otvaranje poslovnice u Trnu, potvrda je da nastavljamo širenje mreže naših poslovnica i bankomata, sa ciljem da im omogućimo kvalitetnu, jednostavnu i brzu uslugu na jednom mjestu, u moderno opremljenom prostoru, gdje će ih dočekati prijatno i profesionalno osoblje. Primarni cilj Naše Banke je nastojanje da klijentima budemo još bliže, dostupni na lokaciji na kojoj se odvija značajna poslovna i finansijska aktivnost. Iako se kao banka usmjeravamo ka digitalizaciji prateći nove tehnološke trendove, ne zanemarujemo važnost ličnog kontakta koji je osnov povjerenja i tradicionalnog bankarstva,” rekao je mr Novak Popić, član Uprave.

Naša Banka a.d. Banja Luka www.nasa-banka.com kao članica jedne od vodećih poslovnih grupacija iz Srbije (Galens Invest) sa ciljem pružanja što kvalitetnije usluge klijentima sprovela je ribrending svojih poslovnica, pokrenula nove i tehnološki unapređene digitalne kanale plaćanja, te kontinuirano radi na širenju poslovne mreže i bankomata.Naše
poslovnice

Naša Banka posjeduje mrežu od 30 poslovnica. Svojim poslovanjem pokriva gotovo cijelo područje Republike Srpske, od Banjaluke do Istočnog Sarajeva. Naš cilj je konstantno proširenje poslovnog sistema, u funkciji što boljeg kvaliteta naših usluga i što veće dostupnosti klijentima.
Pronađite Vama najbližu poslovnicu.