Naša Banka članica jedne od vodećih poslovnih grupacija iz Srbije

Naša Banka članica jedne od vodećih poslovnih grupacija iz Srbije

28. 08. 2023.

Naša Banka članica jedne od vodećih poslovnih grupacija iz Srbije

 

Naša Banka, kao nasljednica bankarske tradicije na našim prostorima duge više od 130 godina, sa preko 30 poslovnica i više od 180 zaposlenih, postala je članica Galens Invest grupacije. Galens Invest grupacija je jedna od vodećih poslovnih grupacija na prostorima Srbije, koja je svoje poslovanje proširila na područje Evropske Unije, a odnedavno i na prostore Republike Srpske, odnosno Bosne i Hercegovine.

 

Posljednjom trgovinom akcijama došlo je do ukrupnjavanja kapitala i promjene vlasništva, gdje je kompanija Galens Invest Finance d.o.o Zvornik, postala većinski vlasnik sa preko 99% upravljačkih prava.

Ove aktivnosti dokazale su namjere akcionara da stvore jaku i stabilnu finansijsku instituciju, uz mnoštvo planiranih novih aktivnosti u svim segmentima poslovanja banke, kroz povećanje broja poslovnica i broja zaposlenih, te stalnim ulaganjem u nove tehnologije i u podizanje nivoa kapitala i likvidnosti banke.

 

Naša Banka prošla je niz  akcija na polju usavršavanja svih procesa i usluga poslovnog ambijenta, te je u posljednjoj i tokom ove poslovne godine pribilježila poslovni rast iz kojeg se vidi da sinergija poslovne tradicije i inovativnih rješenja donosi sjajne rezultate, stabilnost i sigurnost.

 

Galens Invest predstavlja izuzetno uspješnu kompaniju koja se bavi investicijama u gradjevinarstvu i jedan je od lidera u toj djelatnosti u Srbiji i u regionu. Kompanija je članica poslovne grupacije koja se pored investicija, takodje bavi  inženjeringom i izvođenjem gradjevinskih radova, poljoprivredom, hotelijerstvom, a odnedavno i bankarstvom.

Grupacija ima preko 2000 zaposlenih, gradeći imidž kompanije koja se kontinuirano širi, napreduje i ulaže u svoje kapacitete. Pored Galens Investa, neke od kompanija koje čine grupaciju su:  „Galens Inženjering“, „Promist“, „NS Hotels“, „BIS Facility“, „NS Security“,, Vinarija i Destilerija „Frug“ i još mnoge druge. Izvanredni i uspješni rezultati ogledaju se i kroz činjenicu da je u prošloj godini grupacija ostvarila prihode veće od 520 miliona evra i dobiti od 48 miliona evra. Odgovornim poslovanjem čitave grupacije, čiji je novi član i Naša Banka, ostvaruje se rast na održivoj osnovi, podržavajući profesionalni razvoj svojih zaposlenih, lokalnu sredinu i zajednicu. Vodeći računa o društvenom i ekonomskom blagostanju, ulaže se u mlade generacije, njeguju se porodične vrijednosti, kako bi kontinuirano osiguravala održivu budućnost.

 



Naše
poslovnice

Naša Banka posjeduje mrežu od 30 poslovnica. Svojim poslovanjem pokriva gotovo cijelo područje Republike Srpske, od Banjaluke do Istočnog Sarajeva. Naš cilj je konstantno proširenje poslovnog sistema, u funkciji što boljeg kvaliteta naših usluga i što veće dostupnosti klijentima.
Pronađite Vama najbližu poslovnicu.