Naša Banka a.d. Banja Luka uručila vrijednu donaciju računarske opreme

Naša Banka a.d. Banja Luka uručila vrijednu donaciju računarske opreme

17. 06. 2024.

Naša Banka a.d. Banja Luka kroz angažmane na projektima društveno odgovornog poslovanja radi na stvaranju čvrstih veza sa lokalnom zajednicom u kojoj posluje, te se ovaj put sa zadovoljstvom odazvala pozivu za pomoć pri nabavci računarske opreme za potrebe JZU “Specijalna bolnica za psihijatriju Sokolac”.

“Prepoznali smo značaj učešća u nabavci računarske opreme za ovu humanu ustanovu u kojoj se na liječenju svakodnevno nalazi oko 150 pacijenata o kojima brinu. Uzimajući u obzir i našu uspješnu saradnju koja traje već nekoliko godina i značaj ove bolnice za zdravstveni sistem, sa zadovoljstvom smo dali svoj doprinos u vidu nabavke neophodne računarske opreme”, rekao je Dejan Božić, direktor filijale Naše Banke a.d. Banja Luka u Istočnom Sarajevu.

Dragan Bulajić, vd direktor bolnice, primio je donaciju i izrazio zahvalnost Našoj Banci, koja se odazvala nihovoj molbi, te donirala neophodnu računarsku opremu, čime je dala značajan doprinos ovoj ustanovi.

Donacija u vidu računarske opreme značajno će olakšati i pospješiti rad, a samim tim i stvoriti bolje uslove za pacijente koji se nalaze na liječenju u našoj ustanovi. Svakodnevno se trudimo da pacijentima obezbijedimo bolje uslove, renovirajući bolničke prostorije, i ulagajući u sredstva rada, te ovom donacijom Naše Banke dat je veliki i značajan doprinos, na čemu smo im neizmjerno zahvalni jer su prepoznali naše potrebe”, izjavio je Dragan Bulajić, vd direktor bolnice.

Naša Banka a.d. Banja Luka www.nasa-banka.com kao članica jedne od vodećih poslovnih grupacija iz Srbije (Galens Invest) sa ciljem pružanja što kvalitetnije usluge klijentima sprovela je ribrending svojih poslovnica, pokrenula nove i tehnološki unapređene digitalne kanale plaćanja, te kontinuirano radi na širenju poslovne mreže i bankomata.

 Naše
poslovnice

Naša Banka posjeduje mrežu od 30 poslovnica. Svojim poslovanjem pokriva gotovo cijelo područje Republike Srpske, od Banjaluke do Istočnog Sarajeva. Naš cilj je konstantno proširenje poslovnog sistema, u funkciji što boljeg kvaliteta naših usluga i što veće dostupnosti klijentima.
Pronađite Vama najbližu poslovnicu.