Vizija i misija

Vizija Banke

Vizija Naše Banke je da bude moderna domaća univerzalna banka koja se prepoznaje po aktivnom pristupu tržištu i sa finansijskim uslugama kreiranim u skladu sa potrebama klijenata, primarno stanovništva, malih i srednjih preduzeća.

Misija Banke

Misija Naše Banke je da ostane pouzdan partner klijentima, da stvara kvalitetne i konkurentne finansijske proizvode i usluge, kao i da odgovornim poslovanjem doprinosi povećanju vrijednosti klijenta Banke i ekonomskog okruženja u kojem djeluje.

Društvena odgovornost

Naša Banka ima važnu društveno odgovornu misiju koja se ogleda u doprinosu boljeg kvaliteta života šire društvene zajednice u kojoj djeluje. Naš cilj je podrška događaja koji promovišu očuvanje društvenih vrijednosti, kao i podrška lokalnoj zajednici kroz, sportske, vaspitno-obrazovne zdravstvene i druge institucije. Banka je opredijeljena kroz svoje aktivnosti, za poštovanje ljudskih prava u odnosima sa zaposlenima, klijentima i dobavljačima.


Banka je politički neutralna i ne podržava sponzorstvima/donacijama bilo kakve političke
aktivnosti.

Zahtjev za sponzorstvo možete preuzeti ovdje

Naše
poslovnice

Naša Banka posjeduje mrežu od 30 poslovnica. Svojim poslovanjem pokriva gotovo cijelo područje Republike Srpske, od Banjaluke do Istočnog Sarajeva. Naš cilj je konstantno proširenje poslovnog sistema, u funkciji što boljeg kvaliteta naših usluga i što veće dostupnosti klijentima.
Pronađite Vama najbližu poslovnicu.